TOPDON Phoenix Remote

TOPDONs Phoenix Remote är en diagnosverktyg för bilar med omfattande täckning av över 200 modeller av personbilar och nya energibilar med fjärrdiagnosfunktion.
Phoenix Remote ger en enastående täckning med sin MDCI som är utrustad med de senaste protokollen: CAN2.0, CAN FD, DoIP, J2534, D-PDU och RP1210.

40,000.00 kr (Ink. moms - 50,000.00 kr)

Beskrivning

Få jobbet gjort

När som helst, var som helst
Phoenix Remote stöder röst- och videosamtal för att säkerställa kommunikation i realtid mellan kunder och tekniker.

Elbilar

Det här verktyget fungerar på en växande lista över elbilar och bilar med alternativ energi, vilket gör det möjligt för användarna att matcha växande intäktsmöjligheter och arbeta med ännu fler bilmärken.

Fordonsmodeller

Phoenix Remote har en omfattande databas med över 200 fordonsmodeller, vilket ger slutanvändarna en enastående täckning.

Tillgång till avancerad funktioner

Utför andra ändringar av fordonet genom att komma åt avancerade funktioner med Phoenix Remote. Med den här kärnskannern kan du låsa upp särskilda fordonsfunktioner. Gäller för Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Toyota, Volkswagen och många andra märken.

Tillgång till FCA Secure Gateway

Phoenix Remote stöder FCA Secure Gateway Access, vilket gör att du kan justera skyddade funktioner på de modernaste märkena.

VAG (Volkswagen Audi Group) Täckning

VAG Guided Procedures innehåller intuitiva steg-för-steg-anvisningar för fordon från Volkswagen, Audi, Skoda och SEAT.

Mer information

Vikt 10 kg